Noëlle de personal trainer Nijmegen, die aan huis komt​

Mijn naam is Noëlle Nillessen en ik heb mijn eigen onderneming fysiotherapie & personal training STERK. Ik ben de personal trainer in Nijmegen die het nét even op een andere manier aanpakt. Ik ben namelijk ook fysiotherapeut. Met mijn fysiobus kom ik als personal trainer aan huis of naar een afgesproken locatie. Ik ben bijvoorbeeld met regelmaat te vinden in het Goffertpark, Kronenburgerpark of bij de Waalkade in Nijmegen.

Wil jij je lichamelijke grenzen leren kennen, sterker worden en vooral ook sterk blijven?

Dan is de personal training Nijmegen iets voor jou. Het menselijk lichaam is zo makkelijk nog niet, dus ik ga je helpen om te begrijpen hoe dat van jou werkt. Misschien heb je lichamelijke klachten, chronische pijn of een chronische aandoening. Denk aan fibromyalgie, reumatische klachten, rugpijn, schouderpijnouderdomskwaaltjes, spanningsklachten of diabetes. Geen probleem, ik kan je helpen! Je gaat samen met mij veilig sporten onder fysiotherapeutische begeleiding. Om lichamelijk herstel te bevorderen is bewegen het beste medicijn. Wil je sterker worden, meer uithoudingsvermogen krijgen of heb jij een andere gezondheidswens? Dan kan ik je daar als personal trainer uit Nijmegen, ook zeker in begeleiden. Ik verzorg personal training in Nijmegen bij je thuis, op het werk, op een sportlocatie, in het park, in de bossen of op een locatie bij jou in de buurt. Er is niets gezonder dan trainen in de buitenlucht! Ik ben erg fan van training met je eigen lichaamsgewicht en daarbij slim gebruik te maken van de zwaartekracht. Je hebt dan namelijk een verminderde kans op overbelasting, want je lichaam moet het hier in je dagelijks leven ook mee doen.
Personal training aan huis

Personal trainer Nijmegen

Noëlle is een van de weinigen in de regio die personal training aan huis verzorgt in Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit Brabant waardoor ik als personal trainer en fysiotherapeut ook regelmatig actief ben in regio Land van Cuijk. In mijn fysiobus ben ik voorzien van allerlei (sport)materialen die nodig zijn om te kunnen trainen of te behandelen. Ik neem alle tijd om voor jou een passend trainingsschema te maken en daarbij houden we rekening met jouw niveau en belastbaarheid. Voor een personal trainingssessie aan huis of op locatie neem ik 60 minuten de tijd. Denk je nu…..BASTAA het is tijd om wat aan mijn lichamelijk conditie te doen! Kom maar op! Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden, doelen en wensen. Sportieve groet, Noëlle Nillessen Fysiotherapie & personal training STERK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Fysiotherapie Sterk
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?