Medische personal coaching &
Fysiotherapie regio Nijmegen

Sport, beweeg en herstel op eigen kracht!

Mijn naam is Noëlle, fysiotherapeut en personal coach in de regio Nijmegen e.o.

Klachten aan je lichaam kunnen je levensgenot behoorlijk beïnvloeden. Je wordt beperkt in je hobby’s, je werk en je sociale leven. Dit is niet bepaald bevorderlijk voor je humeur.

Graag kijk ik samen met jou naar wat jij nodig heb om weer te herstellen. Dit kan een lichamelijke training zijn, of een behandeltechniek om de pijn te dempen en comfortabeler te kunnen bewegen.

Hoe kan ik jou helpen?

Fysiotherapie STERK

TEKST

Personal Training

TEKST

Mam STERK

MAM sterk

Herken jij jezelf in de volgende dingen?

Fysiotherapie STERK komt bij jou aan huis of op locatie!

Met mijn fysiobus kom ik bij je aan huis of naar een afgesproken locatie waar ik met mijn mobiele behandelbank jou direct kan behandelen. Personal training (medische) verzorg ik graag in de buitenlucht, dus zoek maar een leuke locatie uit bij jou in de buurt!

In mijn fysiobus ben ik voorzien van allerlei materialen die nodig zijn om te
kunnen onderzoeken, behandelen of te trainen.

Met de juiste behandeling en begeleiding zorg ik ervoor dat je weer klachtenvrij kunt bewegen en dat je zelf in staat bent dat ook te blijven doen in de toekomst.

Het menselijk lichaam is zo makkelijk nog niet, dus ik ga je helpen om te begrijpen hoe dat van jou werkt.

Een fysiotherapie afspraak duurt 45 minuten en een (medische) personal training of mam sterk training duurt 60 minuten.

Ik ben werkzaam in omgeving Nijmegen.

Reviews Fysiotherapie STERK

Noëlle is mijn life-saver. Na een lange en heftige bevalling kon ik letterlijk niet meer zitten en had veel pijn op verschillende plekken in m'n lijf. Ik had al veel bezoekjes gebracht aan verschillende specialisten maar nog steeds geen resultaat. Ik zat al op een punt van 'dit komt nooit meer goed' en zocht al een manier om het te kunnen accepteren. Noëlle heeft alles heel erg rustig opgebouwd, ze heeft ook de tijd en de ruimte om goed naar je te luisteren en je begeleiden. Door de duur van de sessies en deze kort op te volgen voelde ik al snel verandering...verbetering! Na 1,5 maand was ik pijnvrij en kon ik een werkdag gewoon weer volbrengen! Iets wat ik voor mijn gevoel in de 'reguliere' fysiotherapie nooit had kunnen bereiken. Wat mij betreft mist die wereld een stukje maatwerk en iemand die je daadwerkelijk hoort. Iets wat ik bij Noëlle heb gevonden en waar ik haar - bijna een jaar later - nog iedere dag heel erg dankbaar voor ben!
Suzanne Martens
Fijne en betaalbare personal training aan huis waardoor er geen belemmering meer is om niet aan de slag te gaan. Noëlle past haar trainingen aan op je eigen niveau van dat moment wat heel fijn is. Ook is het plannen van de trainingen handig en hier wordt flexibel in meegedacht.
Ninke brouwers